Verleende omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, oprichten van een woning met garage annex berging, aanleggen van een in- of uitrit, kappen van 3 knotwilgen en strijdigheid bestemmingsplan, Achterweg naast nummer 9 Alkmaar
WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT
 
Uitgebreide voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen
Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:
 
Achterweg naast nummer 9 Alkmaar: het oprichten van een woning met garage annex berging, het aanleggen van een in- of uitrit, het kappen van 3 knotwilgen en strijdigheid bestemmingsplan.
Datum einde beroepstermijn: 15 oktober 2014.
 
Beroep
Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor, Mallegatsplein 10 in Alkmaar. Openingstijden: Zonder afspraak: alle werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Met afspraak: alle werkdagen van 12.00 tot 16.30 uur; donderdagavond van 16.30 tot 20.00 uur.
 
Daarnaast kan de verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken op internet worden ingezien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.  
 
Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn tegen dit besluit schriftelijk en gemoti­veerd beroep indie­nen bij de rechtbank Noord-Holland, afdeling Publiekrecht, sectie Bestuur, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De beroepstermijn van zes weken vangt aan de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een eventueel beroep dient uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde beroepstermijn te zijn ingediend. 
Naar boven