Gemeente Baarn - Bekendmaking Beleidsregels bij de Verordening compenserende maatregelen Wet maatschappelijke ondersteuning Baarn
Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarn maken bekend dat zij in hun vergadering van dinsdag 8 juli 2014 hebben vastgesteld de Beleidsregels bij de Verordening compenserende maatregelen Wet Maatschappelijke Ondersteuning Baarn
 
De beleidsregels betreffen de uitwerking van de Verordening compenserende maatregelen Wet maatschappelijke ondersteuning Baarn. Deze regelt de voorwaarden waaronder inwoners van de gemeente gebruik kunnen maken van de compenserende maatregelen die vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning, zoals huishoudelijke hulp, woningaanpassingen en scootmobiels. De beleidsregels zijn gewijzigd ten aanzien van het toepassen van het landelijk Besluit maatschappelijke ondersteuning. Hierin zijn onder andere regels opgenomen voor het opleggen van een eigen bijdrage. Deze regels in het landelijk Besluit maatschappelijke ondersteuning zijn gewijzigd.
 
De bevoegdheid tot het vaststellen van beleidsregels is gebaseerd op artikel 4:81 van de Algemene wet bestuursrecht. De beleidsregels treden in werking op vrijdag 1 augustus 2014 en liggen vanaf heden gedurende 12 weken voor een ieder ter inzage in het Gemeentehuis op de gebruikelijke openingstijden.
 
Verder is het mogelijk een afschrift van het besluit te verkrijgen tegen betaling van het daarvoor verschuldigde bedrag aan leges.
 
De beleidsregels kunt u op korte termijn raadplegen via www.overheid.nl (bij overheidsinformatie/lokale regelingen).
 
Voor nadere informatie kunt u terecht bij L.S. van Kesteren-Coops, telefoonnummer (035) 548 18 16.
 
burgemeester en wethouders van Baarn,
 
drs. A. Najib M.A. Röell
Naar boven