Beleidsregel vastgesteld

De burgemeester van Asten maakt bekend dat hij op 10 juli 2014, gelet op artikel 13B Opiumwet, de 'beleidsregel Handhavingsprotocol artikel 13b Opiumwet gemeente Asten 2014', heeft vastgesteld.

Deze beleidsregel is afgestemd in het Driehoeksoverleg Peelland (overleg tussen de burgemeesters van de drie Peelgemeenten, de officier van justitie en de districtchef van politie). Elk van de partijen committeert zich aan de uitvoering van de afspraken en draagt zorg voor dat binnen de eigen organisatie zorg wordt gedragen voor de effectuering van de afspraken.

De 'Beleidsregel Handhavingprotocol artikel 13b Opiumwet gemeente Asten 2014' treedt in werking op de eerste dag na de datum van bekendmaking.

Per deze datum wordt de beleidsregel handhavingsprotocol coffeeshopbeleid en Opiumwet (citeertitel Damocresbeleid) ingetrokken.

Het besluit ligt vanaf heden gedurende vier weken voor iedereen kosteloos ter inzage bij het KCC in het gemeentehuis aan het Koninsplein 3 in Asten. Iedereen kan op verzoek, tegen een bedrag aan leges, een afschrift verkrijgen van het genoemde besluit.

Naar boven