Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure / Brandveilig gebruik / Kruisweg 31, 6051 HL te Maasbracht / Maasgouw / Maasgouw

verzonden 17 juli 2014 / het brandveilig gebruik van de Bredeschool Maasbracht als Onderwijsfunctie, Bijeenkomstfunctie (kinderopvang voor kinderen jonger dan 4 jaar), Bijeenkomstfunctie (andere bijeenkomstfunctie) en Gezondheidszorgfunctie (andere gezondheidszorgfunctie)

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen, gedurende 6 weken na de dag van de verzending van de WABO-vergunning aan de aanvrager, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Dit bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.

Op grond van artikel 8:81 Algemene Wet Bestuursrecht kan - indien onverwijlde spoed vereist is - een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. In dat geval moet binnen genoemde termijn ook een bezwaarschrift worden ingediend.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit aan de aanvrager een beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank te Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten. Van de indiener van het beroepschrift wordt griffierecht geheven.

Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 950, 6040 AZ ter Roermond worden aangevraagd. In dat geval moet binnen de genoemde termijn ook een beroepschrift worden ingediend.

Naar boven