Verleende uitgebreide omgevingsvergunning week 27

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen deelt mee dat in de periode tot en met 19 juni 2014 de volgende uitgebreide omgevingsvergunning is verleend.

Nieuw-Amsterdam

19-6 Erfscheidenweg 93 het veranderen van de werking van een milieu-inrichting (het aanpassen van een bedrijf aan het Besluit Huisvesting)(94113)

 

 

Beroep/Voorlopige voorziening

 

Met ingang van de datum na de dag van deze publicatie ligt het besluit 6 weken ter inzage in bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 in Emmen.

Gedurende de termijn van 6 weken kan een belanghebbende tegen bovenstaand besluit een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank

Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 ADGroningen. Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechtervan de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen.

U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.

Naar boven