Boxtel werkt aan……Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de gemeente bezig is met het opstellen van een nieuw bestemmingplan. Het betreft het volgende plan:

-met het vastgestelde bestemmingsplan Bedrijventerrein Ladonk is de geluidzone rondom het bedrijventerrein opgeheven. Deze opheffing van de geluidzone dient nog administratief verwerkt te worden in de bestemmingsplannen rondom het bedrijventerrein. Hiervoor wordt op dit moment een bestemmingsplan voorbereid.

Ontwikkelingen in uw omgeving

De bedoeling van deze kennisgeving is om u vroegtijdig te attenderen op nieuwe plannen en ontwikkelingen in uw omgeving. Het bestemmingsplan zelf is nog in voorbereiding en daarom op dit moment nog niet beschikbaar.

Start officiële procedure

Als de officiële procedure voor een bestemmingsplan van start gaat, maken we dit bekend in deze gemeenterubriek en op de gemeentelijke en landelijke website. Op dat moment krijgt u informatie over de wijze waarop u het plan kunt inzien en hierop kunt reageren.

Wet - en regel geving

Op deze bekendmaking is het onderstaande besluit van toepassing. Let op! De link naar het besluit hebben wij gemaakt op 16 juni 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 16 juni 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat dit besluit inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Besluit ruimtelijke ordening, artikel 1.3.1.

Naar boven