Wijziging van de Bezoldigingsverordening gemeente Leek 2001

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek;

gelezen het advies met registratienummer 2014003670;

gelet op artikel 3:1 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling/Lokale Leekster Uitwerkingsovereenkomst en artikel 125, lid 2 van de Ambtenarenwet;

B E S L U I T :

  • 1.Artikel 17 van de Bezoldigingsverordening gemeente Leek 2001 als volgt te wijzigen:

    • 1.Aan de ambtenaar die valt onder de standaardregeling voor werktijden en die door het college is aangewezen om werkzaamheden buiten het dagvenster te verrichten, wordt een buitendagvenstervergoeding toegekend conform hetgeen is geregeld in artikel 3:8 van de CAR/LLUWO.

    • 2.Aan de ambtenaar die valt onder de bijzondere regeling werktijden, wordt voor het verrichten van overwerk een vergoeding toegekend conform hetgeen is geregeld in de artikelen 3:2 en 3:2:1 van de CAR/LLUWO.

    • 3.De ambtenaar die een functie bekleed waaraan een functieschaal 11 of hoger verbonden is heeft geen recht op een buitendagvenster- resp. overwerkvergoeding.

  • 2.Artikel 19, lid 1 van de Bezoldigingsverordening gemeente Leek 2001 als volgt te wijzigen:

    Aan de ambtenaar die buiten de werktijdenregeling als bedoeld in artikel 4:1 van de CAR/LLUWO ingevolge een schriftelijke aanwijzing van burgemeester en wethouders zich regelmatig of vrij regelmatig bereikbaar en beschikbaar moet houden teneinde bij oproep arbeid te gaan verrichten, wordt een toelage toegekend.

Aldus besloten in de vergadering van

burgemeester en wethouders

van de gemeente Leek,

d.d. 27 mei 2014.

B.C. Hoekstra, burgemeester H.K. Hofman, secretaris

Naar boven