Bekendmaking Beleid toepassing Verordening op de parkeerbijdrageregeling en de parkeernormen Gemeente Schiedam 2014

Het college heeft op 13 mei 2014 het "Beleid toepassing Verordening op de parkeerbijdrageregeling en de parkeernormen"vastgesteld. Deze beleidsregels treden in werking op de dag na deze bekendmaking.

Inzien stukken

Dit besluit ligt voor iedereen vanaf 30 mei 2014 gedurende 12 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1. Zij zijn geopend op maandag en vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, dinsdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, woensdag en donderdag van 08.30 uur tot 20.00 uur. Telefonisch zijn ze bereikbaar via 14 010.

Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak.

De tekst van de regeling kunt u ook raadplegen via de gemeentelijke website, www.schiedam.nl of via www.overheid.nl / Lokale wet- en regelgeving.

Inhoud Beleid toepassing Verordening op de parkeerbijdrageregeling en de parkeernormen

Ontwikkelingen in de stad, zowel door particuliere initiatieven als door die van de gemeente, kunnen er toe leiden dat de parkeerdruk stijgt. Dit omdat bijvoorbeeld meer of andere functies worden toegevoegd of omdat openbare parkeerplaatsen verdwijnen ten faveure van andere voorzieningen.

De doelen van deze beleidsregels zijn:

  • 1.concreet en eenduidig vastleggen hoe artikel 2.5.30 van de Bouwverordening in de gemeente Schiedam wordt toegepast en

  • 2.uit te werken hoe omgegaan wordt met projecten in de openbare ruimte die een negatief effect hebben op de parkeerdruk en

  • 3.uit te werken hoe de verordening op de parkeerbijdrageregeling wordt toegepast.

Naar boven