Wet bodembescherming, ontwerpbeschikking vaststelling ernst (artikel 29 Wbb) en vaststelling spoed (artikel 37 Wbb), Helderseweg 67, 1817 BB Alkmaar

Kennisgeving

Wet bodembescherming

Ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van Alkmaar hebben in een ontwerpbeschikking voor:

Helderseweg 67, kadastraal sectie H, nr. 1156, 1157

vastgesteld of er sprake is van een geval van ernstige verontreiniging (artikel 29 eerste lid Wbb) en

vastgesteld of het huidige dan wel voorgenomen gebruik van de bodem of de mogelijke verspreiding van de verontreiniging leiden tot zodanige risico’s voor mens, plant of dier dat spoedige sanering noodzakelijk is (artikel 37 eerste lid Wbb).

Inzien en zienswijzen

U kunt de ontwerpbeschikking en alle bijbehorende stukken van 28 mei 2014 t/m 8 juli 2014 inzien bij de balie Bouwen en Wonen en Milieu op het Stadskantoor, Adres en openingstijden zie rechts boven in de balk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bodemspecialisten van de Vakgroep Bodem, telefoon 072-5488130 of 5488677

Een ieder kan een zienswijze over de ontwerpbeschikking schriftelijk indienen tot 8 juli 2014 bij burgemeester en wethouders van Alkmaar, Vakgroep Bodem, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR.

Verdere procedure

Na de terinzage periode nemen wij een definitief besluit. Hierbij houden wij rekening met de ingediende zienswijzen. Tegen ons definitief besluit kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Raad van State. Voorwaarde is dan wel dat de belanghebbende tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbeschikking heeft ingediend.

Naar boven