Wet bodembescherming, beschikking instemming evaluatieverslag Immobiel BUS, Locatie 318, Nollen-Oost, Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar hebben in een definitieve beschikking voor:

Locatie 318, Nollen-Oost, Natuurspeelterrein, Branding, kadastraal bekend Alkmaar L 3651 gedeeltelijk, ingestemd met het evaluatieverslag van de uitvoering van de sanering of een fase daarvan (artikel 39c tweede lid Wbb).

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de melding Immobiel BUS sanering.

 

Inzien

U kunt de definitieve beschikking en alle bijbehorende stukken van 21 mei t/m 1 juli 2014 inzien bij de publiesbalie op het Stadskantoor, Mallegatsplein 10 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bodemspecialisten van de Vakgroep Bodem, telefoon 5488130 of 5488677.

Bezwaar

Bezwaar kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij Burgemeester en Wethouders van Alkmaar hebben ingediend omtrent de Melding Immobiel BUS sanering, alsmede door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht omtrent de ontwerpbeschikking. De termijn van zes weken voor het indienen van een bezwaarschrift vangt aan met ingang van de dag waarop deze beschikking ter inzage is gelegd.

Tijdens deze termijn kan bezwaar worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019,2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Naar boven