UITVOERINGSBESLUIT AANWIJZING GEBIEDSONTZEGGING HELMOND 2014

De burgemeester van de gemeente Helmond,

Gelet op het bepaalde in artikel 2.1.1.2a, eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008

Besluit:

  • I.Aan te wijzen als gebied als bedoeld in artikel 2.1.1.2a, eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008:

    Centrum:

    Het gebied omsloten door:

    de Prins Hendriklaan, Steenweg, Beatrixlaan, Kanaaldijk N.W., Kanaaldijk N.O., (Stadspark), Torenstraat, Watermolenwal, Marktstraat, Zuidende, Molenstraat, Noord-Koninginnewal, Zuid Koninginnewal, Weg op de Heuvel, Beugelsplein, Kerkstraat Zuid, De Wiel, kasteeltuin (gedeelte tussen het kasteel en de Vlisco), Kanaaldijk N.W., Kasteel-Traverse, genoemde (delen van de) straten inbegrepen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening, nummer 06.0254;

  • II.In te trekken het op 26 januari 2010 door het college vastgestelde Uitvoeringsbesluit aanwijzing gebiedsontzegging Helmond 2010;

  • III.Te bepalen dat dit besluit in werking treedt op de eerste dag na bekendmaking.

Bezwaar en verzoek om voorlopige voorziening

Bent u het niet eens met mijn besluit? Dan kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift stuurt u aan: De burgemeester van Helmond, postbus 950, 5700 AZ Helmond. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.helmond.nl/bezwaar. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

Een bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat verder: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (argumenten) van het bezwaar.

Wilt u verhinderen dat het besluit op korte termijn wordt uitgevoerd? Dien dan ook een verzoek om een voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter. Een verzoek daartoe richt u aan: De Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s- Hertogenbosch. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Heeft u vragen over het indienen van een (digitaal) bezwaarschrift of een voorlopige voorziening ? Kijk dan op de site van de gemeente Helmond, www.helmond.nl/bezwaar.

Besloten door de burgemeester van Helmond op 15 mei 2014.

De burgemeester van Helmond,

Mevr. P.J.G.M. Blanksma – van den Heuvel

Bekend gemaakt op:

16 mei 2014

De gemeentesecretaris,

dhr. A.A.M. Marneffe RA

Naar boven