Verleende Exploitatie- en drank en horecavergunning week 19

De burgemeester heeft in de periode van 13 november 2013 tot en met 28 april 2014 een exploitatievergunning en een drank- en horecavergunning verleend:

  • 1. ’t Mooiste Stee Emmen, Meerdijk 10

  • 2. De Wolfshoeve Schoonebeek, Europaweg 132

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze verleende vergunningen binnen zes weken na de datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Burgemeester, Postbus 30001, 7800 RA Emmen, of via www.emmen.nl/bezwaar.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

De beschikkingen treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Bij de rechtbank kunt u ook digitaal procederen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de Rechtbank. Wanneer gedurende de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven