Gemeente Rhenen - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bontekoestraat 4, Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3ᵒ Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van 3 nieuwbouw appartementen op het perceel Bontekoestraat 4 in Rhenen.

De omgevingsvergunning omvat de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Inzien

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 17 april 2014 tot en met woensdag 28 mei 2014 voor eenieder ter inzage.

  • Het ontwerpbesluit is digitaal te raadplegen via de website www.rhenen.nl (> Actueel > Ter inzage);

  • Een analoog (papieren) exemplaar van het ontwerpbesluit kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00-11.00 uur zonder afspraak en van 13.00-16.00 uur met afspraak in te zien bij de Rhenense Publieksbalie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE te Rhenen. Bij het indienen van een zienswijze dient aangegeven te worden tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze gericht is.

Een mondelinge zienswijze kan kenbaar worden gemaakt bij het cluster Ruimtelijke Ordening. U wordt verzocht hiervoor een afspraak te maken met Marriëlle Cornelisse van het team Economie&Ruimte via telefoonnummer 0317 681 793.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven