Verleende omgevingsvergunning Rechterstraat 19

Door de gemeente Boxtel is de volgende omgevingsvergunning verleend:

Verzonden op 7 januari 2014:

Rechterstraat 19, het vervangen van de kozijnen op de eerste en tweede verdieping en het vernieuwen van de dakkapellen.

Inzage

De beslissing is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure en ligt met ingang van vrijdag

17 januari 2014 ter inzage. Voor inzage kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 655249, of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl.

Bezwaar

Nadat een besluit bekend gemaakt is, kan binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift worden ingediend door belanghebbenden. De bezwarentermijn begint op de dag nadat het besluit is toegezonden aan de aanvrager. Het bezwaarschrift kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10.000,

5280 DA Boxtel.

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd met uw bezwaar, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt dit verzoek ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven