B1 Aanwijzingsbesluit belanghebbendenparkeerplaatsen

(n.a.v. het verplaatsen van zes belanghebbendenplaatsen van de Van Asch Van Wijckskade naar de Pompetorengracht)

Burgemeester en wethouders van Utrecht,

Gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en artikel 2 lid 1 en 2 Parkeerplaatsenverordening 2014,

Besluit:

I aan te wijzen als plaatsen die bestemd zijn voor het parkeren door vergunninghouders (belanghebbendenplaatsen):

Binnen rayon 1.100: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen en voor het parkeren bestemde gedeelten aan de Pastoor van Nuenenstraat, de Pastoor van Nuenenhof, de Dirck van Zuylenstraat, de Bergstraat, de Waterpoort, de Lange Koestraat en de Varkenmarkt.

Binnen rayon 1.200: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen en voor het parkeren bestemde gedeelten aan de Lange Lauwerstraat, de Van Asch van Wijckskade, de Plompetorengracht, de Wittevrouwenkade, de Nobeldwarsstraat, de Keizerstraat, de Ridderschapstraat, op het Janskerkhof, Annastraat, Korte Jansstraat, het Jansveld, de Kleine Slachtstraat, de Begijnekade.

rayon 1.222 : alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen aan de Korte Minrebroederstraat (gelegen op de hoek met het Oudkerkhof) en aan de Ganzenmarkt.

Binnen rayon 2.100: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen en voor het parkeren bestemde gedeelten aan de Hofpoort, de Kromme Nieuwegracht, het Hiëronymusplantsoen, het Lepelenburg, de Oude Kamp, de Nieuwekamp, de Keukenstraat, de Magdalenastraat, het Servaasbolwerk, de Nieuwegracht, de Zuilenstraat, de Agnietenstraat, de Nicolaalsdwarsstraat, de Doelenstraat, de Wijde Doelen, Lange Nieuwstraat (hoek met Vrouw Juttenstraat).

Binnen rayon 2.200: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen en voor het parkeren bestemde gedeelten aan het Willemsplantsoen, het Visschersplein, de Strosteeg, de Zwaansteeg, de Brandstraat, de Springweg, het Geertekerkhof, de Geertestraat, het Kleine Geertekerkhof, de Oudegracht-Tolsteegzijde, de Pelmolenweg, de Fockstraat, de Diaconessenstraat, het Pelmolenplantsoen, Andreashof.

rayon 9.101: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen aan de Van Sijpesteijnkade.

rayon 9.102: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen aan de Mineurslaan, achter het Beatrixgebouw.

rayon 9.112: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen aan het Smakkelaarsveld

rayon 9.113: alle daartoe als zodanig aangeduide parkeerplaatsen aan de Stationsstraat

II De tijden waarop op de bovengenoemde belanghebbendenplaatsen door vergunninghouders mag worden geparkeerd te bepalen op maandag t/m zondag van 00:00 tot 24:00.

III Dat dit besluit bekend gemaakt wordt door mededeling daarvan in het Gemeenteblad van de gemeente Utrecht.

IV Dat dit besluit, onder gelijktijdige intrekking van het Aanwijzingsbesluit belanghebbendenparkeerplaatsen van 1 mei 2013, in werking treedt de dag na publicatie.

Utrecht,

Burgemeester en wethouders van Utrecht,

De secretaris, De burgemeester,

Naar boven