Verleende omgevingsvergunningen reguliere procedure week 9

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in de periode tot en met 14 februari 2014 de volgende omgevingsvergunningen verleend/ bekendgemaakt (de datum van bekendmaking staat als eerste genoemd):

Nieuw-Amsterdam

14-2 Vaart NZ 135, het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (het vergroten van een woning)(98187)

Nieuw-Weerdinge

13-2 Gedempte Achterdiep 13, het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (het vergroten van een woning en carport)(92325)

Klazienaveen

14-2 Stellingstraat NZ 13, het bouwen van een bouwwerk (het plaatsen van een WMO-unit)(92972)

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze verleende vergunningen binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 30001, 7800 RA Emmen of via www.emmen.nl/bezwaar.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

De beschikkingen treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking. In afwijking hiervan treden de beschikkingen voor het slopen van een bouwwerk en het vellen van een houtopstand pas in werking met ingang van de dag na afloop van de bezwaartermijn van zes weken.

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland locatie Assen, Postbus 200, 9400 AE Assen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.

Naar boven