Start van deze pagina
Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud

Overheid.nl - de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Tekstgrootte
+Afgelopen weekend is er technisch onderhoud gepleegd aan de website. Dit heeft echter nog niet geleid tot de eerder aangekondigde vernieuwde versie van de website. Deze wordt op een later moment beschikbaar gesteld.Dossier

Publicatie(s):
Agenda's, Handelingen, Kamerstukken, Staatsblad, Staatscourant
Dossiernummer:
34575

Aantal publicaties: 20

Sorteren:
relevantie
datum
datum


Inloggen

zoek.officielebekendmakingen.nl kent een zoekdienst met attenderingsfunctie. Met deze functie kunt u een zoekvraag laten registreren. U wordt vervolgens via een e-mailtje op de hoogte gesteld als er nieuwe wet- en regelgeving verschijnt die te maken heeft met de opgeslagen zoekvraag.

Als u zich wilt attenderen op zoekvragen dient u geregistreerd en ingelogd te zijn. Als u ingelogd bent, kunt u ook eventueel opgeslagen zoekvragen verwijderen of wijzigen. Voor meer informatie zie: 'Met attenderingsfunctie zoeken' in de helptekst. U kunt in het veld hieronder inloggen.


Nog geen login? Registreer u nu
Wachtwoord vergeten? Reset uw wachtwoord

Registreren

zoek.officielebekendmakingen.nl kent een zoekdienst met attenderingsfunctie. Met deze functie kunt u een zoekvraag laten registreren. U wordt vervolgens via een e-mailtje op de hoogte gesteld als er nieuwe wet- en regelgeving verschijnt die te maken heeft met de opgeslagen zoekvraag.

Als u zich wilt attenderen op zoekvragen dient u geregistreerd en ingelogd te zijn. Als u ingelogd bent, kunt u ook eventueel opgeslagen zoekvragen verwijderen of wijzigen. Voor meer informatie zie: 'Met attenderingsfunctie zoeken' in de helptekst. U kunt zich in de velden hieronder registreren.

Wachtwoord opvragen

Voer het e-mailadres in waarmee u zich hebt geregistreerd en druk op "Bevestigen". Uw wachtwoord wordt ge-e-maild naar het opgegeven adres.


Staatsblad, Staatscourant en Tractatenblad in Pdf-formaat met een uitgiftedatum vanaf 1 juli 2009 vormen een bekendmaking in de zin van de Grondwet. Voor die datum geldt dat alleen publicaties in de gedrukte bladen een officieel karakter hebben. Staatscourant publicaties van voor 1 juli 2009 zijn slechts deels elektronisch beschikbaar.

InloggenInfo

Inloggen/uitloggen
Voor het opslaan van zoekvragen en attenderingen moet u inloggen. Om te kunnen inloggen, moet u zich eerst registreren. Als u wilt uitloggen, klikt u op uitloggen.

SnelzoekenInfo

Snelzoeken
U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op
–een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst (bijvoorbeeld "milieu")
–een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').
U kunt termen combineren door EN te zetten tussen de termen (blg 32123 EN milieu).
U kunt zoeken op letterlijke tekst door '' om de term te zetten. ('appellabele toezeggingen').

Voor meer mogelijkheden en uitleg verwijzen wij u naar de help-pagina's van Officiële bekendmakingen op overheid.nl