Kamerstukken in dossier 32761

Email iconAbonneren op deze zoekvraag Toon filters
  1. Kamerstuk: Brief Download icon Open als PDF

    Verwerking en bescherming persoonsgegevens; Brief regering; Notitie inzake privacybeleid. Kabinetsstandpunt inzake gegevensverwerking en gegevensbescherming en een nadere visie op de Europese en internationale ontwikkeling op het gebied van gegevensverwerking.

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    31-05-2011 2010-2011 Kamerstuk 32761, nr. 1 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  2. Bijlage bij Kamerstuk Download icon Open als PDF

    Afschrift brief Eerste Kamer inzake vragen ter voorbereiding debat 17 mei 2011

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    31-05-2011 2010-2011 Kamerstuk 32761, nr. 1 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  3. Bijlage bij Kamerstuk Download icon Open als PDF

    Reactie op schriftelijke vragen Eerste Kamer ter voorbereiding debat digitale dataverwerking 17 mei 2011

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    31-05-2011 2010-2011 Kamerstuk 32761, nr. 1 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  4. Bijlage bij Kamerstuk Download icon Open als PDF

    Leidraad afstemmen van wetgeving op de Wet bescherming persoonsgegevens

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    31-05-2011 2010-2011 Kamerstuk 32761, nr. 1 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  5. Bijlage bij Kamerstuk Download icon Open als PDF

    Brief aan de Eerste Kamer inzake Privacybeleid

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    31-05-2011 2010-2011 Kamerstuk 32761, nr. 1 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  6. Kamerstuk: Motie Download icon Open als PDF

    Verwerking en bescherming persoonsgegevens; Motie; Motie Recourt c.s. over toestemming van ouders van minderjarigen

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    18-11-2011 2011-2012 Kamerstuk 32761, nr. 10 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  7. Kamerstuk: Brief Download icon Open als PDF

    Verwerking en bescherming persoonsgegevens; Brief regering; Reactie op het Abrona rapport van de Autoriteit Persoonsgegevens

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    07-06-2016 2015-2016 Kamerstuk 32761, nr. 100 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  8. Kamerstuk: Brief Download icon Open als PDF

    Verwerking en bescherming persoonsgegevens; Brief regering; Uitstel rapport expertgroep big data en privacy

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    13-06-2016 2015-2016 Kamerstuk 32761, nr. 101 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  9. Kamerstuk: Verslag Download icon Open als PDF

    Verwerking en bescherming persoonsgegevens; Verslag van een algemeen overleg; Verslag van een algemeen overleg, gehouden op 18 mei 2016, over Privacy

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    22-06-2016 2015-2016 Kamerstuk 32761, nr. 102 Tweede Kamer der Staten-Generaal
  10. Bijlage bij Kamerstuk Download icon Open als PDF

    Memorandum van overeenstemming over informatievoorziening over de zorguitgaven

    Datum publicatie Vergaderjaar Dossier- en ondernummer Organisatie
    29-06-2016 2015-2016 Kamerstuk 32761, nr. 103 Tweede Kamer der Staten-Generaal