Toestemming voor het inzetten van een minigraafmachine en sleuvenstamper voor proefsleuven ter hoogte van kruising Beneluxbaan - Handelsweg te Amstelveen

Bij besluit van 13-9-2024, verzonden op 13-9-2024, heeft het dagelijks bestuur van de Vervoerregio Amsterdam een omgevingsvergunning voor de beperkingengebiedactiviteit met betrekking tot een lokale spoorweg verleend voor de locatie ter hoogte van kruising Beneluxbaan - Handelsweg, die geldt voor de periode van 13-9-2024 tot 30-10-2024. Het gaat hierbij om het inzetten van een minigraafmachine en sleuvenstamper voor proefsleuven.

Bezwaar

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, tegen dit besluit binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het dagelijks bestuur van de Vervoerregio Amsterdam, Termini 179, 1025 XM Amsterdam.

De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit is verzonden.

Vermeld in uw bezwaarschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u bezwaar maakt. Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in, stuur dan een machtiging mee. Verder verzoeken wij u om uw telefoonnummer in het bezwaarschrift te vermelden.

Door indiening van een bezwaarschrift wordt de werking van het besluit niet geschorst. Wel kan de indiener van het bezwaarschrift tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht Algemeen. Een voorlopige voorziening kan worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het correspondentieadres van de Rechtbank Amsterdam is: postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het behandelen van het verzoek om voorlopige voorziening worden griffiekosten in rekening gebracht.

Naar boven