Ondermandaatbesluit voor de taken en bevoegdheden genoemd in art. 15, derde lid en art. 16, tweede lid van de Archiefwet voor publieksmedewerkers voor overheden met een dienstverleningsovereenkomst met het Noord-Hollands Archief (2024)

De aangewezen archivaris bij de Gemeenschappelijke Regeling Noord-Hollands Archief;

Gelet op

Hoofdstuk 2, art. 8, tweede lid, onderdeel f van de dienstverleningsovereenkomsten tussen het Noord-Hollands Archief en de in bijlage 1 genoemde overheden;

Afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht.

Besluit

Ondermandaat te verlenen aan de in bijlage 2 genoemde medewerkers die in dienst zijn van het Noord-Hollands Archief voor de taken en bevoegdheden genoemd in de art. 15, derde lid en art. 16, tweede lid van de Archiefwet voor archieven die in de archiefbewaarplaats berusten en vallen onder de zorg van de in bijlage 1 genoemde overheden

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

Citeertitel

Ondermandaatbesluit voor de taken en bevoegdheden genoemd in art. 15, derde lid en art. 16, tweede lid van de Archiefwet voor publieksmedewerkers voor overheden met een dienstverleningsovereenkomst met het Noord-Hollands Archief (2024).

Aldus besloten op 12 juli 2024, te Haarlem.

De archivaris: mevr. K.M. Pompe.

Bijlage 1

Gemeente Aalsmeer, gemeente Beverwijk, gemeente Bloemendaal, gemeente Haarlemmermeer, gemeente Heemskerk, gemeente Heemstede, gemeente Uitgeest, gemeente Uithoorn, gemeente Zandvoort, Omgevingsdienst IJmond, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, provincie Noord-Holland, Recreatieschap Groengebied Amstelland, Recreatieschap Twiske-Waterland, Recreatieschap Geestmerambacht, Recreatieschap Spaarnwoude en Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer en Veiligheidsregio Kennemerland.

Naar boven