Kennisgeving Wet bodembescherming (Wbb) beschikking op grond van artikel 4 en 14 Besluit uniforme saneringen (BUS)

De Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant heeft op 5 november 2021 van Agel Adviseurs uit Oosterhout een BUS evaluatierapport ontvangen voor de uitgevoerde bodemsanering op de locatie De la Reijweg 95

(Trip van Zoudtlandtkazerne) te Breda, AA075806473, KW2021-69. Het college van burgemeester en wethouders van Breda heeft de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant gemandateerd voor het afhandelen van deze procedure. In de beschikking besluit het college het volgende: -Instemmen met de uitgevoerde sanering

Bezwaar

Tegen het besluit kan iedere belanghebbende op grond van het bepaalde in artikel 8:1 en 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bij ons bezwaar maken. Binnen zes weken na publicatie van het besluit op www.officielebekendmakingen.nl dient een bezwaarschrift ingediend te worden bij:

Burgemeester en wethouders van Breda

Postbus 90156

4800 RH Breda

Aan deze procedure is het kenmerk 2021-050257 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden in de onderwerpregel.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten: - naam en adres van de indiener; - de dagtekening; - een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; - de gronden van het bezwaar. Bovenstaand besluit treedt in werking ook al wordt een bezwaarschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een zogenaamde 'voorlopige voorziening' te vragen. Deze kunt u richten aan: Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State Postbus 20019 2500 EA Den Haag Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende een bepaalde periode. Voorwaarde om een voorlopige voorziening aan te vragen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang. Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht).

 

Naar boven