Besluit van het dagelijks bestuur inzake het voornemen tot het verlenen van een uitsluitend recht als bedoeld in artikel 2.24 van de Aanbestedingswet 2012 aan het gemeenschappelijk Openbaar Lichaam Drechtsteden inzake de dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisaangelegenheden, juridische zaken, informatisering en automatisering en telefonie

 

Het dagelijks bestuur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid,

 

Gelet op:

- artikel 2.24 van de Aanbestedingswet 2012;

- de Gemeenschappelijke regeling Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid;

 

Besluit als volgt:

 

1. Het dagelijks bestuur is voornemens een uitsluitend recht op privaatrechtelijke grondslag, ingaand op 1 april 2021, te verlenen aan het gemeenschappelijke Openbaar Lichaam Drechtsteden terzake van de dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisaangelegenheden, juridische zaken, informatisering en automatisering en telefonie, alsmede op basis van het uitsluitend recht een dienstverleningsovereenkomst te sluiten.

2. Het voornemen tot het verlenen van het uitsluitend recht en het sluiten van een overeenkomst op basis van het uitsluitend recht wordt bekendgemaakt overeenkomstig de bepalingen van de Aanbestedingswet 2012. De bekendmaking geschiedt gelijktijdig met de bekendmaking van het besluit van het algemeen bestuur als bedoeld in het derde lid. Definitieve vaststelling van het besluit vindt niet eerder plaats dan na afloop van de opschortende termijn als bedoeld in artikel 2.127 van de Aanbestedingswet.

3. Aan dit besluit wordt niet eerder uitvoering gegeven dan nadat het algemeen bestuur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid op publiekrechtelijke grondslag een uitsluitend recht heeft verleend aan het gemeenschappelijke Openbaar Lichaam Drechtsteden terzake van de in het eerste lid genoemde dienstverlening.

 

Aldus besloten in de vergadering van het dagelijks bestuur van de Omgevingsdienst Zuid- Holland Zuid van 8 november 2018.

De secretaris,

mr. R. Visser

 

De voorzitter,

Mr. R.A. Janssen

 

 

Naar boven