Besluit van het algemeen bestuur inzake het voornemen tot het verlenen van een uitsluitend recht als bedoeld in artikel 2.24 van de Aanbestedingswet 2012 aan het gemeenschappelijk Openbaar Lichaam Drechtsteden inzake de dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisaangelegenheden, juridische zaken, informatisering en automatisering en telefonie

 

Het algemeen bestuur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid,

 

Gelet op:

- artikel 2.24 van de Aanbestedingswet 2012;

- artikel 57 van de Wet gemeenschappelijke regelingen in samenhang met de artikelen 152 en 153 van de Provinciewet;

- de Gemeenschappelijke regeling Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid;

 

Besluit als volgt:

 

1. Het algemeen bestuur is voornemens een uitsluitend recht op publiekrechtelijke grondslag, ingaand op 1 april 2021, te verlenen aan het gemeenschappelijk Openbaar Lichaam Drechtsteden terzake van de dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisaangelegenheden, juridische zaken, informatisering en automatisering en telefonie, alsmede op basis van het uitsluitend recht een dienstverleningsovereenkomst te sluiten.

2. Het voornemen tot het verlenen van het uitsluitend recht en het sluiten van een overeenkomst op basis van het uitsluitend recht wordt bekendgemaakt overeenkomstig de bepalingen van de Aanbestedingswet 2012. De bekendmaking geschiedt gelijktijdig met het besluit van het dagelijks bestuur van 8 november 2018 waarbij een uitsluitend recht op privaatrechtelijke grondslag is verleend aan het gemeenschappelijk Openbaar Lichaam Drechtsteden terzake van de in het eerste lid genoemde dienstverlening. Definitieve vaststelling van het besluit vindt niet eerder plaats dan na afloop van de opschortende termijn als bedoeld in artikel 2.127 van de Aanbestedingswet 2012.

3. Aan het dagelijks bestuur wordt de bevoegdheid overgedragen om het definitieve besluit te nemen tot het verlenen van een uitsluitend recht op publiekrechtelijke grondslag aan het Openbaar Lichaam Drechtsteden inzake de in het eerste lid genoemde dienstverlening.

 

Aldus besloten in de vergadering van het algemeen bestuur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid van 22 november 2018.

 

De secretaris,

mr. R. Visser

 

De voorzitter,

Mr. R.A. Janssen

 

Naar boven