Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Aanpassing van de belastingbepalingen in de Provinciewet aan bepalingen in de Gemeentewet en de Waterschapswet, alsmede wijziging van de formele belastingbepalingen in de Gemeentewet en de Waterschapswet (24771).

(Zie vergadering van 4 februari 1997.)

Artikel I, de onderdelen A t/m D, onderdeel E, de artikelen 220 t/m 232d en artikel 232e, eerste en tweede lid, worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, IA).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fractie van de CD tegen dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit gewijzigde amendement de andere op stuk nr. 9 voorkomende gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 232e, derde lid, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, IA), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 232e, vierde lid, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, IB), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 232e, vijfde lid, wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel 232e wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde onderdeel E wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen F en G worden zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel I wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel II, de onderdelen A t/m T worden zonder stemming aangenomen.

Onderdeel U, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel V wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel II wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel III, de onderdelen A t/m P worden zonder stemming aangenomen.

Onderdeel Q, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, III), wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel III wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen IV t/m IVC worden zonder stemming aangenomen.

Artikel V, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl/Hoekema (stuk nr. 9, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen VI t/m VIII en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven