Bekendmaking van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 8 december 2015, 2015-0000301119, van de vaststelling van modellen voor het uniform pensioenoverzicht

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

deelt op grond van artikel 9c, eerste lid, van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling mee dat de modellen voor het uniform pensioenoverzicht voor deelnemers voor het jaar 2016 zijn vastgesteld.

Deze bekendmaking zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 8 december 2015

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma

TOELICHTING

Artikel 9c, eerste lid, van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling bepaalt dat de modellen voor het uniform pensioenoverzicht op voordracht van de pensioenuitvoerders en na advies van de Autoriteit Financiële Markten worden vastgesteld. In deze bekendmaking is de vaststelling van de modellen van het uniform pensioenoverzicht voor deelnemers voor het jaar 2016 opgenomen. Op grond van artikel 9c, tweede lid, van het bovengenoemde Besluit worden de modellen beschikbaar gesteld op de website van de Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars: www.uniformpensioenoverzicht.nl.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma

Naar boven