Waterschap Zuiderzeeland - Kennisgeving Ontwerpbegroting 2023 van Het Flevolands Archief

Het Flevolands Archief

Waterschap Zuiderzeeland neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Het Flevolands Archief. Voor de aan haar opgedragen taken stelt Het Flevolands Archief jaarlijks een begroting op. Met deze begrotingen wil Het Flevolands Archief duidelijk maken op welke manier en aan welke doelen zij de middelen die de deelnemers daartoe beschikbaar stellen in 2023 wil gaan besteden.

 

Ter inzage 

De ontwerpbegroting 2023 van Het Flevolands Archief ligt vanaf 29 april 2022 tot en met 18 mei 2022 ter inzage op het kantoor van Waterschap Zuiderzeeland, Lindelaan 20, 8224 KT te Lelystad. De stukken zijn tevens als bijlage bij deze kennisgeving gevoegd (zie ‘Externe bijlagen’) en zijn onderdeel van deze kennisgeving.

 

Als u schriftelijk een exemplaar toegezonden wilt krijgen, dan kan dit tegen betaling van de kosten.

 

Zienswijze

Zienswijzen op deze begroting kunt u tot en met 18 mei 2022 schriftelijk of mondeling indienen bij college van dijkgraaf en hoogheemraden van Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad.

 

Meer informatie 

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de afdeling Dienstverlening en Informatie, Cluster Architectuur, Beleid en Borging 0320-274911

 

 

Naar boven