Ontwerp Keur waterschap Vechtstromen 2020

In de vergadering van 1 september 2020 heeft het dagelijks bestuur de Keur waterschap Vechtstromen 2020 in ontwerp vastgesteld.

De Keur is de verordening van het waterschap met de regels die het waterschap hanteert bij de bescherming van waterkeringen, watergangen, kunstwerken en bijhorende beschermingszones. De (ontwerp) Keur waterschap Vechtstromen 2020 komt in de plaats van de huidige Keur waterschap Vechtstromen, zoals deze in 2014 is vastgesteld.

Het waterschap heeft vooruitlopend op de komst van de Omgevingswet een nieuw ontwerp van de Keur opgesteld en hiermee aangesloten bij de systematiek van de Omgevingswet. Het betreft hier een beleidsneutrale omzetting. De regelgeving is inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van eerdere besluitvorming.

Ter inzage

Het ontwerp van de Keur waterschap Vechtstromen 2020 en de daarbij horende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

Het ontwerp van de Keur waterschap Vechtstromen 2020 en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 4 september tot en met 15 oktober 2020 tijdens kantooruren ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Tot slot kunt u het ontwerp van de Keur waterschap Vechtstromen 2020 en de daarbij horende bijlagen ook digitaal in zien op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 4 september tot en met 15 oktober 2020 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over het ontwerp van de Keur waterschap Vechtstromen 2020 kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven