Openbare vergadering Algemene Vergadering 24 september 2019

Agenda van de openbare vergadering van het algemeen bestuur (Algemene Vergadering) van Waterschap Zuiderzeeland op dinsdag 24 september 2019 vanaf 15.00 uur in het Waterschapshuis, Lindelaan 20 in Lelystad.

Op de agenda staan o.a. de volgende punten:

 

  • 1.

    Termijnagenda tweede helft 2019

De termijnagenda is bedoeld om de Algemene Vergadering (AV) inzicht te geven in de belangrijke onderwerpen die worden geagendeerd en invloed te geven op de wijze waarop de grote onderwerpen van 2019 in de AV worden behandeld.

 

  • 2.

    Bestuursrapportage 2019 (beeldvormend)

    In de Bestuursrapportage wordt de voortgang op het beleid van het huidige jaar beschreven. Het gaat om afwijkingen, in positieve en negatieve zin, ten opzichte van hetgeen is afgesproken in de Meerjarenbegroting 2019-2022.

 

  • 3.

    Meerjarenbegroting 2020-2023 (beeldvormend)

    Bij de Voorjaarsnota in mei is het begrotingsproces voor de Meerjarenbegroting van start gegaan. Nieuwe inzichten, de impact van beleidsvoorstellen die nog op de bestuurlijke agenda staan en de actuele stand van de concept begroting, worden beeldvormend met de AV gedeeld.

     

Spreekrecht voor iedereen

Tijdens deze vergadering kunnen inwoners gebruikmaken van het spreekrecht. Kijk hiervoor op www.zuiderzeeland.nl/spreekrecht.

 

Stukken ter inzage

De agenda en vergaderstukken zijn een week voor de vergadering te bekijken op: www.zuiderzeeland.nl/vergaderstukken. U kunt hiervoor ook de gratis toegankelijke pc in de bibliotheek van uw gemeente gebruiken.

 

Naar boven