Bekendmaking ontwerpwijziging-verordening nadeelcompensatie, Waterschap Drents Overijsselse Delta

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft op 18 juni 2019 de ontwerpversie van de gewijzigde Procedureverordening nadeelcompensatie WDOD 2016 vastgesteld. Het ontwerp ligt van 17 juli 2019 tot en met 28 augustus 2019, tijdens kantooruren, ter inzage op het kantoor van het waterschap (Dokter van Deenweg 186, 8000 AB te Zwolle). Eveneens is deze te downloaden aan de linkerzijde van de pagina.

 

Belanghebbenden en ingezetenen in het gebied van het waterschap kunnen gedurende deze periode over de ontwerpversie een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijk indienen kan bij het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijssel Delta, Postbus 60, 8000 AB Zwolle onder vermelding van “ontwerpwijziging verordening nadeelcompensatie”. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kunt u een afspraak maken. Deze afspraak dient uiterlijk 14 augustus 2019 gemaakt te worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met adviseur juridische zaken mevrouw C. Jansen op de Haar.

 

Het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta behandelt de ontwerpwijziging in zijn vergadering van 12 september a.s.

 

Zwolle, 17 juli 2019

 

Naar boven