Inspraak ontwerp-projectplan ‘Scheiden waterstromen Amstellandboezem, door middel van een waterkwaliteitsscherm’

 

Het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor de Amstellandboezem een projectplan wordt voorbereid om de waterkwaliteit te verbeteren. Het gaat om het water De Geer vlakbij de Oudhuizersluis. Het plan bevat onder meer een beschrijving van de maatregelen die nodig zijn voor een goede waterkwaliteit in het zuidelijke deel van de Amstellandboezem en een goede waterhuishouding. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Inzien van stukken

Het ontwerp-projectplan ligt van 11 juni tot en met 22 juli 2019 ter inzage via www.overheid.nl. Of kijk op www.agv.nl/inspraak.

Inspraak

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Via www.agv.nl/inspraak kunt u digitaal uw zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze, met als onderwerp ‘projectplan Scheiden waterstromen’, richten aan:

het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Postbus 94370

1090 GJ Amsterdam

Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met Maartje Faasse via telefoonnummer 0900-9394 (lokaal tarief).

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap neemt uw zienswijze mee bij het besluit over het plan en past het plan zo nodig aan. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend, krijgt een reactie.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Waternet 0900 93 94 (lokaal tarief) en vragen naar Maartje Faasse.

 

Amsterdam, 11 juni 2019

Naar boven