Bekendmaking Projectplan Verbetering regionale kering Nes (kadering 125)

Het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân heeft besloten vast te stellen het

 

Projectplan Verbetering regionale kering Nes, locatie camping Marsicht – Bokkumer Mar (kadering 125)

 

Het project voorziet in het verbeteren van de regionale waterkering op de genoemde locatie. Na realisatie van het project voldoet de waterkering aan de gestelde veiligheidsnormen voor 2027.

 

Ter inzagelegging

 

Het projectplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf dinsdag 14 mei tot maandag 24 juni 2019 ter inzage. U kunt deze inzien door de aan deze elektronische bekendmaking toegevoegde bijlage(n) te raadplegen. Kijk hiervoor onder: ‘Externe bijlagen’.

 

Bezwaarschrift

 

Tijdens de periode van de ter inzagelegging kunt u, met toepassing van afdeling 6.2 van de Algemene wet bestuursrecht, tegen dit besluit bezwaar maken. Ingevolge artikel 6:5 lid 1 Awb dient het bezwaarschrift te worden ondertekend en tenminste te bevatten: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân, Postbus 36, 8900 AA Leeuwarden. Ook als u bezwaar heeft ingediend, mag het besluit worden uitgevoerd.

 

Voorlopige voorziening

 

Naast het indienen van een bezwaarschrift kunt u ingeval van onverwijlde spoed, met toepassing van artikel 8:81 Awb, een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Informatie

 

Voor nadere informatie kunt u bellen met dhr. L.P. Zijlstra en voor vragen over het indienen van een bezwaarschrift of het vragen van een voorlopige voorziening met dhr. A.J. Greidanus, via telefoonnummer: 058 - 292 22222.

 

Naar boven