Projectplanpermanente hevels Westermeerdijk vastgesteld

 

De Algemene Vergadering (AV) van Waterschap Zuiderzeeland heeft op 27 maart jl. het projectplan voor de aanleg van twee permanente hevels bij de Westermeerdijk (incl. leidingwerk naar de Westermeertocht), vastgesteld. Na plaatsing is het mogelijk om ijzer- en zoutarm water in de watergangen in het achterliggende gebied te krijgen. Dit is nodig voor de daar aanwezige bollenteelt en tuinbouw.

Het projectplan permanente hevels Westermeerdijk kunt u downloaden via www.zuiderzeeland.nl/hevelswestermeerdijk.

Bezwaar maken

Belanghebbenden kunnen binnen acht weken, na bekendmaking, schriftelijk bezwaar maken tegen het projectplan bij het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad, onder vermelding van ‘Projectplan permanente hevels Westermeerdijk’.

Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat daarnaast tenminste:

de naam van de indiener, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Voorlopige voorziening

Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de werking van het besluit niet geschorst. Door het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening kan verzocht worden om het besluit te schorsen. Dit verzoek kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het is ook mogelijk dit verzoek digitaal in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.  

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer P. Vos, telefoonnummer (0320) 274 911.

Naar boven