Inspraak peilbesluit en ontwerp watergebiedsplan Holland, Sticht, Voorburg Oost, vrijstelling voor peilafwijkingen ten behoeve van hoogwatervoorzieningen en besluit wijziging legger waterlopen

Het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor het gebied Holland, Sticht, Voorburg Oost een watergebiedsplan wordt voorbereid. Het plan bevat onder meer een nieuw peilbesluit en de maatregelen die nodig zijn voor het juiste waterpeil, een goede waterkwaliteit en een goede waterhuishouding. Daarnaast zijn voor de polders een vrijstelling voor peilafwijkingen ten behoeve van hoogwatervoorzieningen en besluit wijziging van de legger waterlopen voorgesteld.

Inzien van stukken

Het ontwerp watergebiedsplan, de vrijstelling voor peilafwijkingen ten behoeve van hoogwatervoorzieningen en wijziging van de legger waterlopen zijn vanaf vrijdag 16 november 2018 tot en met donderdag 27 december 2018 in te zien op www.overheid.nl (kies Waterschapsblad en zoek op Holland, Sticht, Voorburg Oost) of via een link op www.agv.nl/werk-in-uitvoering/holland-sticht-voorburg-oost/

Een papieren versie kunt u inzien op:

Het gemeentekantoor Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen

Inspraak

Tijdens de periode dat het plan en de vrijstelling voor peilafwijkingen ten behoeve van hoogwatervoorzieningen en wijziging van de legger waterlopen ter inzage liggen, kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken. Stuur een schriftelijke zienswijze aan:

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

t.a.v. het Dagelijks Bestuur

Postbus 94370

1090 GJ Amsterdam

met als onderwerp ‘Watergebiedsplan Holland Sticht Voorburg Oost’ . Als u deze schriftelijke reactie nog mondeling wilt toelichten dient u dit duidelijk te vermelden. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met Carola Hesp via telefoonnummer 0900 – 93 94. Het dagelijks bestuur van AGV beoordeelt uw zienswijze en zo nodig wordt het watergebiedsplan aangepast.

Bewonersavond

Op 20 november 2018 organiseert Waterschap Amstel, Gooi en Vecht een inloopavond. Op deze avond bespreken we het nieuwe ontwerp-watergebiedsplan en de vrijstelling peilafwijkingen hoogwatervoorziening en wijziging legger waterlopen voor Holland Sticht Voorburg Oost. Als bewoner bent u van harte welkom.

U kunt tussen 19:30 en 21:00 uur binnenlopen in het Cultureel Centrum ’t Web te Loenen, Spinnerie 15, 3632 ET in Loenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Waternet 0900 - 93 94 en vragen naar Carola Hesp.

 

Amsterdam, 12 november 2018

Naar boven