Ontwerpbesluit Legger oppervlaktewaterlichamen Waterschap Drents Overijsselse Delta 2017

Op 6 september 2016 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta de legger voor oppervlaktewaterlichamen 2017 in ontwerp vastgesteld.

 

In de legger zijn de ligging en de beschermingszone van oppervlaktewaterlichamen aangegeven, alsook vorm, afmeting en constructie waaraan die waterstaatswerken moeten voldoen. De bijbehorende kunstwerken zoals stuwen en gemalen zijn ook opgenomen. De legger geeft aan wie onderhoudsplichtig zijn en wat de onderhoudsverplichtingen zijn (voor zover niet in de Keur opgenomen). De ontwerplegger is te raadplegen op de volgende pagina: http://www.wdodelta.nl/actueel/

 

De ontwerplegger ligt met ingang van 12 september voor zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden mondeling danwel schriftelijk hun zienswijze ten aanzien hiervan inbrengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan:

 

Het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta

t.a.v. de heer F. Temmink

Postbus 60

8000 AB Zwolle

 

Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of voor extra informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Temmink via telefoonnummer 088-2331799.

Naar boven