Inspraak peilbesluit en watergebiedsplan Noorderpark en besluit Algemene regels hoogwatervoorzieningen polder Gansenhoef - AGV
Het Dagelijks Bestuur van Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor het Noorderpark een watergebiedsplan wordt voorbereid. Het betreft de polders Oostelijke Binnenpolder van Tienhoven, Maarsseveen-Westbroek, Gansenhoef en Achttienhoven. Het plan bevat onder meer een nieuw peilbesluit en de maatregelen die nodig zijn voor het juiste waterpeil, een goede waterkwaliteit en een goede waterhuishouding. Daarnaast zijn voor de polder Gansenhoef Algemene regels hoogwatervoorzieningen opgesteld.
Inzien van stukken
Het ontwerp-watergebiedsplan en de Algemene regels hoogwatervoorzieningen liggen vanaf 1 december voor een termijn van 6 weken ter inzage op het hoofdkantoor van Waternet, Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam, het gemeentehuis van de Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen en het gemeentehuis van De Bilt, Soestdijkseweg Zuid 173, 3721 AB Bilthoven. Of kijk op http://www.agv.nl/noorderpark/
Inspraak
Tijdens de periode dat het plan en het besluit algemene regels hoogwatervoorzieningen ter inzage liggen kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Stuur een schriftelijke zienswijze aan het Dagelijks Bestuur van Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam met als onderwerp ‘watergebiedsplan Noorderpark’ of ‘algemene regels hoogwatervoorzieningen polder Gansenhoef’. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met Kirsty Blatter via telefoonnummer 0900-9394 (20 cent per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten). Het dagelijks bestuur van AGV beoordeelt uw zienswijze en zonodig wordt het watergebiedsplan aangepast.
Informatie over de inspraakprocedure vindt u ook op: http://www.agv.nl/plannen/inspraak/
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Waternet 0900 93 94 (20 cent per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten) en vragen naar Kirsty Blatter.
Naar boven