KENNISGEVING GOEDKEURINGS-BESLUITEN (Windpark Zuidwester)
Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.
Windpark Zuidwester heeft, volgens de voorschriften uit de verleende watervergunningen ten behoeve van de bouw van 8 windturbines aan de Zuidermeerdijk en 4 windturbines aan de Westermeerdijk, plannen met tekeningen en berekeningen voor diverse wijzigingen van de fundamenten, situering toegangswegen, aansluiting toegangswegen op openbare wegen, en situering kraanopstelplaatsen, ter goedkeuring ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland. De plannen zijn beoordeeld en goedgekeurd.
Het waterschap heeft de goedkeuringsbesluiten aan de watervergunningen gevoegd.
Inzage
De genoemde goedkeuringsbesluiten liggen tot 19 september 2014 ter inzage op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur. Op verzoek kunnen de stukken ook buiten kantooruren worden ingezien. Voor een afspraak kunt u bellen naar het waterschapshuis, telefoonnummer (0320) 274 911.
Bezwaren
Tegen de goedkeuringsbesluiten kunnen door belanghebbenden tot eind van de ter-inzage-termijn schriftelijke bezwaren worden ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad.
Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. Voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.
Voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Waterprocedures van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.
Naar boven