Waterschapsblad van Waterschap Scheldestromen

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Waterschap ScheldestromenWaterschapsblad 2014, 33Overige overheidsinformatie

Inloopavond fietspad Stoofweg, Sint-Annaland

Deze maand start waterschap met de aanleg van het fietspad

Op 8 januari 2014 organiseert waterschap Scheldestromen een inloopavond over de aanleg van het tweede deel van het fietspad langs de Stoofweg in Sint-Annaland. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen in de Wellevaete, Hoenderweg 133 in Sint-Annaland. Daar kunnen ze de tekeningen van het fietspad bekijken en vragen stellen over de werkzaamheden.

In 2012 is het eerste deel van het fietspad langs de Stoofweg aangelegd, is het wegdek vernieuwd en zijn de populieren, die het einde van hun levensduur hadden bereikt, verwijderd. Deze maand start Aannemingsbedrijf Reimerswaal met de aanleg van het tweede deel van het vrijliggend fietspad tussen de Hoenderweg en de rotonde aan de Langeweg. Het fietspad moet uiterlijk 1 april 2014 gereed zijn. Vanaf dat moment maken ook vrachtwagens voor het werk aan de dijken gebruik van deze weg.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer van en naar Stavenisse en het verkeer vanuit Sint Maartensdijk en Scherpenisse omgeleid. Het waterschap probeert de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Middelburg, 6 januari 2014

Twitter: @waterschap

Facebook: www.facebook.com/scheldestromen