Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Walsland 44, Vianen’

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Walsland 44, Vianen’ ter inzage ligt.

Het doel van het nieuwe bestemmingsplan is het mogelijk maken van 12 appartementen, door middel van inbreiding en volgens een goede ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbestemmingsplan kan vanaf vrijdag 19 februari 2021 tot en met donderdag 1 april 2021 op de volgende wijze worden ingezien:

  • 1.

    digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.bpVIwalsland44-ON01;

  • 2.

    op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer M.E. van der Gun, via telefoonnummer 088 599 7000.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000 met de heer M.E. van der Gun van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven