Gemeente Grave - ontwerpbestemmingsplan - fietspad en brug Stoofweg

Logo Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Fietspad en brug Stoofweg’ ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan is ongewijzigd ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan 'Fietspad en brug Stoofweg’.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Fietspad en brug Stoofweg’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen, omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Het plangebied heeft betrekking op de realisatie van een dubbel fietspad langs de Stoofweg. En een nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de Graafsche Raam langs de Stoofbrug. Het reeds vergunde deel (fietsverbinding vanaf de Van Steenhuislaan) wordt in dit bestemmingsplan meegenomen.

Voor deze ontwikkeling behoeft geen milieueffectrapportage te worden opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van zaterdag 20 februari tot en met vrijdag 2 april 2021. Een uitgeprint exemplaar kan op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPGrFietspdStoofweg-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Grave, per postadres: postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0486-477277. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Grave, 18 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Grave

 

Naar boven