Vervangen kentekenonderbord van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Burgemeester Daalderopstraat 20 te Tolkamer.

Logo Zevenaar

 

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Zevenaar,

Overwegende dat,

Op grond van artikel 15, eerste lid van de Wegenverkeerswet 1994 een verkeersbesluit genomen moet worden voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd;

Er voor het volgende adres: Burgemeester Daalderopstraat 20 te Tolkamer een aanvraag is ontvangen voor het vervangen van het bestaande kentekenonderbord door een nieuw kentekenonderbord;

De aanvrager in het bezit is van een bestuurders gehandicaptenparkeerkaart;

Omtrent dit verkeersbesluit overleg is gepleegd met een door de Korpschef van Politie gemandateerde verkeersspecialist van de eenheid Oost Nederland;

gelet op:

- artikel 18 aanhef en onder d. en gelet op artikel 15, lid 1 van de Wegenverkeerswet 1994 (WVW 1994);

- de bepalingen in het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV 1990);

- op artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW);

- de Algemene wet bestuursrecht (Awb);

- de Mandaatregeling Zevenaar 2020;

- de beleidsregels ‘gemeente Zevenaar verkeersbesluiten toewijzen van algemene en gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats 2019’, vastgesteld op 10 september 2019;

BESLUIT EN

Het vervangen van het bestaande kentekenonderbord door een onderbord met een nieuwe kenteken nabij Burgemeester Daalderopstraat 20 te Tolkamer, uitgevoerd volgens bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Zevenaar, 28 januari 2021,

namens burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar,

Reindert Jongens

Medewerker afdeling Beheer, Ontwerp en Realisatie.

Bekendmaking :

De openbare bekendmaking geschiedt op voorgeschreven wijze. Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop het besluit in de digitale Staatscourant is bekend gemaakt, is verstreken.

Niet eens? Bezwaar maken of bellen?

Bent u het niet eens met het besluit? Neem dan eerst telefonisch contact op met de persoon die in het besluit staat vermeld. Door er samen naar te kijken is het indienen van een bezwaarschrift misschien niet meer nodig.

Wilt u bezwaar maken, dan kunt u dit schriftelijk doen bij Burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar.

In het bezwaarschrift zet u:

* uw naam en adres; * de dagtekening; * het kenmerk van het besluit of een omschrijving van het besluit; * de reden(en) waarom u bezwaar maakt.

Vergeet het bezwaarschrift niet te ondertekenen!

Tevens kunt u een bezwaar digitaal indienen via de website van de gemeente. U heeft daarvoor een DigiD inlogcode (particulieren) of eHerkenning (ondernemers) nodig.

Zorg ervoor dat u uw bezwaarschrift indient binnen 6 weken na de dag van publicatie in de Staatscourant. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaar niet meer in behandeling mogen nemen. Het is niet mogelijk via e-mail bezwaar te maken.

Het verkeersbesluit kan worden aangehaald als: ‘vervangen kentekenonderbord Burg. Daalderopstr. 20’.

 

Naar boven