Gemeente Beesel - Terinzagelegging ontwerp 'Wijzigingsplan Parklaan 53 Reuver'

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 4 februari 2021 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp ‘Wijzigingsplan Parklaan 53 Reuver’. Het wijzigingsplan maakt de transformatie mogelijk van een horecabestemming bestaande uit een café met een aangrenzende bedrijfswoning aan de Parklaan 53 en 53b te Reuver tot woonbestemming met twee burgerwoningen.

Het ontwerpplan is ook te raadplegen via internetadres https://www.beesel.nl en via internetadres https://www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPParklaan53-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M.T.A. Hölzmann, van de afdeling Algemene Zaken, telefoonnummer 077 - 4749292.

Naar boven