Ontwerpbestemmingsplan Zorgboerderij Broek 4 en 6, Mariahout

Logo Laarbeek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Thans ligt als ontwerp gereed het bestemmingsplan Zorgboerderij Broek 4 en 6, Mariahout. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in het aanpassen en uitbreiden van de maatschappelijke bestemming op de percelen Broek 4 en 6.

Het ontwerpbestemmingsplan Zorgboerderij Broek 4 en 6, Mariahout met de bijbehorende stukken ligt van vrijdag 5 februari 2021 tot en met donderdag 18 maart 2021 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk en is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPBGBroek4en6MH-ON01).

Omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijke zienwijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ontwikkeling. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven