Gemeente Mill en Sint Hubert - vastgesteld bestemmingsplan - Buitengebied, Krommedijk 28, Mill

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Krommedijk 28’ heeft vastgesteld op 10 juni 2021. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het plangebied ligt aan de Krommedijk 28 in Mill (5451 NL). De locatie is kadastraal bekend als gemeente Mill, sectie N, nummers 614, 786 en 894. Het plan voorziet in omzetting van de bestemming voor een melkveehouderij naar een agrarisch-technisch hulpbedrijf (mestopslag- en mesthandelsbedrijf en een loonwerkbedrijf).

Het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van dinsdag 29 juni 2021 tot en met maandag 9 augustus 2021. Een geprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPBuKrommedijk28-VA01.

Beroep

Tot en met dinsdag 10 augustus 2021 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage, door:

  • -

    degene(n) die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben/heeft gebracht;

  • -

    belanghebbenden.

Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingesteld, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Mill, 18 juni 2021

Burgemeester en wethouders van gemeente Mill en Sint Hubert

Naar boven