Gemeente Beesel - Ontwerp bestemmingsplan 'Ouddorp 24 te Beesel'

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 17 juni 2021 in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Algemene Zaken gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het bestemmingsplan 'Ouddorp 24 te Beesel' in ontwerp.

Het plan regelt de herontwikkeling van de bestaande agrarische bedrijfswoning op het perceel Ouddorp 24 in Beesel naar een reguliere woonfunctie (burgerwoning). Na inwerkingtreding van het bestemmingsplan wordt het huidige woonhuis gerenoveerd en wordt een aanbouw aan de achterzijde gerealiseerd. De bestaande agrarische opstallen op het terrein worden gesloopt. Er zal verder geen sprake meer zijn van agrarische activiteiten. Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.beesel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPOuddorp24-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M.T.A. Hölzmann, van de afdeling Algemene Zaken, telefoonnummer 077 - 4749292.

 

Beesel, 16 juni 2021

Naar boven