Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan 'Groepsaccommodaties Reek'

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Groepsaccommodaties Reek” ter inzage ligt.

In aanvulling hierop wordt op grond van artikel 6.2 van de Interim Omgevingsverordening Noord-Brabant het voornemen om een verzoek tot herbegrenzing van het Natuurnetwerk Brabant (NNB), in te dienen bij Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant na terinzagelegging, gepubliceerd en ter inzage gelegd. Dit voornemen ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Plan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisering van een groepsaccommodatie voor 30 personen in de vorm van een ouderwets Frans dorp in het bosgebied aan de Kamplaan 1 in Reek.

In het ontwerpbestemmingsplan wordt uitgegaan van de herbegrenzing van het Natuurnetwerk Brabant. Het betreft een verplaatsing van de aanduiding ‘nnb’ binnen het plangebied. Op de verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan zijn de locaties waarop het verzoek betrekking heeft als volgt aangeduid:

  • 1.

    Overige zone – te verwijderen nnb

  • 2.

    Overige zone – toe te voegen nnb

  • 3.

    Overige zone – toe te voegen groenblauwe mantel

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Groepsaccommodaties Reek” en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 31 mei 2021 tot en met 11 juli 2021 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Vanwege corona is het inzien van het ontwerpbestemmingsplan op het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.BPree2020Mineursbg-OW01.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken.

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het voornemen om verzoek tot herbegrenzing bij de gemeenteraad kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer Y. Limburg via telefoonnummer 0486-458111.

Naar boven