Ontwerp-bestemmingsplan ‘Foarstrjitte 49 De Westereen’ (Poiesz-locatie) Rectificatie ter inzage periode

Logo Dantumadiel

Met ingang van 21 januari 2021 ligt het bovengenoemde ontwerp-bestemmingsplan zes weken ter inzage.

Eerder werd ten onrechte vermeld dat dit vanaf 17 december 2020 het geval was.

U kunt het bestemmingsplan bekijken via www.dantumadiel.frl of via www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code: NL.IMRO.1891.BpWeFoarstrjitte49-ON01.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan willen wij het aantal afspraken in het gemeentehuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om het ontwerpbestemmingsplan in het gemeentehuis in Dokkum in te zien. Probeer dan ook zoveel mogelijk het plan digitaal in te zien. Als dit geen optie is, kunt u contact opnemen met de gemeente Dantumadiel en vragen naar team Romte via het telefoonnummer 0519 - 298888. Er zal dan in overleg met u naar een oplossing gezocht worden.

Iedereen kan bij de gemeenteraad zijn/haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan indienen. Dat kan zowel schriftelijk als mondeling, binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken. Uw schriftelijke zienswijze moet u richten aan de gemeenteraad van Dantumadiel, adres: Postbus 13, 9290 AA Kollum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 0519-298888 waarbij u vraagt naar de behandeld ambtenaar.

Damwâld, 12 januari 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

N.L. Agricola, burgemeester

R. Dijksterhuis, secretaris

 

Naar boven