Boelenslaan – de Trije Roeden 30 (wijzigingsplan)

Logo Achtkarspelen

In het wijzigingsplan ‘de Trije Roeden 30 te Boelenslaan’ is de bestemming van het perceel van de Trije Roeden 30 te Boelenslaan gewijzigd van een agrarisch kleinbedrijf bestemming in een woonbestemming.

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft van 22 oktober tot en met 2 december 2020 ter inzage gelegen voor zienswijzen. Hierop zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt. Op 15 december 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van Achtkarspelen het wijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Vanaf 21 januari tot en met 3 maart 2021 ligt het wijzigingsplan ter inzage.

Het plan kunt u inzien:

- op afspraak in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis en;

- via onze website www.achtkarspelen.nl/plannen.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0059.WPBlTrijeRoed30-VG01).

Beroep

Tot en met 3 maart 2021 kan beroep worden ingesteld tegen het plan door eenbelanghebbende die gegronde redenen heeft waardoor hij geen zienswijze heeftingediend.U kunt uw brief sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State,Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzitter van de Afdelingbestuursrechtspraak van de Raad van State.Het plan wordt definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als eenverzoek om schorsing wordt ingediend. Het plan wordt dan pas definitief nadat de Raadvan State een beslissing heeft genomen.

 

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. L. de Vries van de afdeling Ontwikkeling, via het algemene telefoonnummer 14 0511.

 

Buitenpost, 20 januari 2021,

Bugemeester en wethouders van Achtkarspelen,

mr. O.F. Brouwer, burgemeester, mr. M.P. de Jong, secretaris

Naar boven