Ontwerpbestemmingsplan ‘Habraken 1412’ en voornemen wijziging 'Stedelijk gebied'

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Habraken 1412’ met de daarbij behorende stukken van vrijdag 23 april 2021 tot en met donderdag 3 juni 2021, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage ligt in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Dit bestemmingsplan voorziet in de vestiging van een hoveniersbedrijf met boomkwekerij-activiteiten aan de noordzijde van het bedrijventerrein Habraken.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Habraken 1412’.

Voornemen wijziging ‘stedelijk gebied’ Interim Omgevingsverordening ruimte

In het ontwerpbestemmingsplan wordt toegelicht dat burgemeester en wethouders voornemens zijn aan het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant te verzoeken om de begrenzing van het stedelijk gebied, zoals opgenomen in de Interim Omgevingsverordening ruimte, voor deze ontwikkeling te wijzigen. De beoogde wijziging is toegelicht in het ontwerpbestemmingsplan.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan en/of het voornemen om wijziging van de begrenzing van het stedelijk gebied reageren, door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven of de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of op het voornemen tot wijziging van het stedelijk gebied.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 040.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven