Verlening omgevingsvergunning oprichten van een winkelruimte, Tjalk 15 01 te Lelystad (dossiernr. L20200048)

Logo Lelystad

 

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een winkelruimte (Boni) op het perceel Tjalk 15 01 te Lelystad.

Ingekomen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging zijn er geen zienswijzen ontvangen.

Ter inzage

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage bij het informatieplein wonen en ondernemen in het stadhuis.

Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is. U kun de digitale omgevingsvergunning en de aanvraag met bijbehorende stukken inzien via de gemeentelijke website www.lelystad.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Heeft u geen digitale mogelijkheden dan kunt u op afspraak stukken inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene nummer 14 0320 met het team Wabo en Bestemmingsplannen.

Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest kan binnen zes weken na bekendmaking op grond van de Algemene wet bestuursrecht, een beroepschrift indienen.

 

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Nadat u beroep hebt aangetekend, kunt u in spoedeisende gevallen een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – voorlopige voorzieningen. De bekendmaking van beide ontwerpen vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl.

 

 

Naar boven