Gemeente Tytsjerksteradiel, Verleend omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), voor het bouwen van een transformatorveld met koppeltransformator op het perceel Rustenburgerweg 1B, 9255XH, Tytsjerk (OLO: 5200495).

Logo Tytsjerksteradiel

Omgevingsvergunning (OLO: 5200495 )

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning verlenen voor het bouwen van een transformatorveld met koppeltransformator op het perceel Rustenburgerweg 1B, 9255XH te Tytsjerk.

Ter inzage

Een ontwerp omgevingsvergunning en een ontwerpverklaring van geen bedenkingen met alle daarbij behorende stukken hebben vanaf donderdag 18 februari 2021 tot en met donderdag 1 april 2021 ter inzage gelegen. Er zijn in deze periode geen zienswijzen ontvangen.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 22 april 2021 tot en met 3 mei 2021 ter inzage. Inzage kan door telefonisch een afspraak te maken bij de balie Bouwen en Wenjen, Raadhuisweg 7 te Burgum (tel. 14 0511). Daarnaast is de kennisgeving m.b.t. de omgevingsvergunning digitaal raadpleegbaar op www.t-diel.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0737.00BPVIOV04-VG01).

Niet mee eens

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit, kan vanaf de dag na de eerste dag van terinzagelegging gedurende een periode van zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland. Dit kan per brief of langs de digitale weg (loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht). Ook voor belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, staat deze rechtsgang open. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep.

De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden. Als gedurende de beroepstermijn een voorlopige voorziening is aangevraagd, treedt het besluit nooit eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

N.B. voor het behandelen van uw aanvraag bij de rechtbank moet u griffierecht betalen (zie www.rechtspraak.nl). U kunt alleen een voorlopige voorziening vragen als u ook een beroepschrift indient.

 

Naar boven